Skip to main content
Județul Constanța, Tuzla, Str. Mihai Eminescu, nr. 4

Politică de confidențialitate si GDPR

INLAN LA MARE S.R.L. respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In conformitate cu legislatia in vigoare, Legea pentru protectia datelor cu caracter personal si a liberei circulatie a acestor date nr.677/2001 si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.inlan.ro are obligatia de a administra aceste informatii in conditii de siguranta si doar in scopul colectarii lor, respectiv procesarea tranzactiilor pentru serviciile prestate.

Datele solicitate pe aceasta platforma  sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.inlan.ro numai in scopul declarat al acestei platforme, pentru a trimite utilizatorului confirmarea platii, factura aferenta serviciului prestat si eventuale notificari cu legatura la serviciile prestate sau ce urmeaza a fi prestate sau/si de marketing.

Drepturile dumneavoastra:

  1. Dreptul la rectificare – orice rectificare poate fi adusa datelor personale colectate in maxim 30 de zile de la transmiterea notificarii in acest sens prin formularul de contact
  2. Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – orice date personale care pot fi sterse (in afara de datele obligatorii de pe facturi si contracte conform legislatiei in vigoare) vor fi sterse in 30 de zile prin transmiterea unei notificari in acest sens prin formularul de contact
  3. Orice alt drept conferit prin legislatia in vigoare GDPR la momentul acesta sau in noi versiuni.
  4. Orice solicitare este valabila atata vreme cat este transmisa prin formularul de contact din website si va primi raspuns in termenul de maxim de 30 zile .

 

Route Planner App