Skip to main content
Județul Constanța, Tuzla, Str. Mihai Eminescu, nr. 4

Termeni & condiții

Bine ati venit pe site-ul www.inlan.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

INLAN LA MARE S.R.L., cu sediul social in Bulevardul Republicii, Nr. 63, Oras Eforie Sud, Judetul Constanta, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Constanta sub nr. J13/1659/2019, CUI 41019221, este proprietarul/administratorul website-ului www.inlanlamare.ro

INLAN LA MARE S.R.L., isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

1. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.inlan.ro are dreptul sa vizualizeze informatiile de pe site, sa tipărească parți ale conținutului site-ului pe suport de hârtie și să salveze pagini in format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale. Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația română. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru persoanele sub 18 ani.

2. Obligatiile utilizatorului

Acest site, împreuna cu toate materialele sale, este proprietatea INLAN LA MARE  S.R.L. Sunteți de acord sa respectați următoarele obligații incluzând și fără a se limita la:

 Obligativitatea de a nu copia, reproduce, republica, încărca, posta, modifica, transmite sau distribui fără permisiunea lui INLAN LA MARE  S.R.L. a site-ului si a materialelor prezentate. Folosirea neautorizată a acestui site și / sau a materialelor conținute în acest site poate încălca legea copyrightului, a mărcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuală sau alte legi.

Pentru crearea unui cont sau efectuarea unei rezervari pe site-ul www.inlan.ro utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail valida. www.inlan.ro poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

 

 

3. Conținut exterior

 In conținutul site-ului nostru poate fi inclus conținut, modul statistici, adrese către si de la site-uri externe sau alte materiale de la parți terțe. Acestea sunt pentru că le consideram ca fiind de interes pentru dumneavoastră.

 Ne declinăm orice responsabilitate fată de acuratețea, conținutul sau disponibilitatea informațiilor găsite pe site-uri care au legătură cu site-ul. Conținutul acestor site-uri se poate schimba fără să primim notificare in acest sens, de aceea nu suntem răspunzători pentru conținutul, serviciile sau alte situații in legătura cu sau provenite din orice alt site.

 

4.Tarife

 Puteti utiliza sistemul de rezervari online pentru a verifica disponibilitatea sau pentru a calcula valoarea sejurului, iar daca finalizati rezervarea primiti instant si confirmarea. Tariful total calculat in sistemul de rezervari ete pretul final. Tarifele noastre diferă în funcţie de tipul de casuta pentru care optaţi, disponibilitate, zi.

Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. 

Tarifele pentru inchirierea pe termen lung:

*vor fi activate incepand cu data de 01.10 pana la data de 30.04 ale fiecarui an.

* contin doar pretul inchirierii casutelor la care se va adauga valoarea utilitatilor :  curent, apa, gradinarit (impartita in mod egal la numarul de casute ocupate si a nr de locatari)

Rezervare garantata cu card de credit

Aceasta rezervare este inregistrata instant si suma va fi debitata de pe cardul dumneavoastra de credit. Detaliile cardului trebuie sa fie al titularului rezervarii. Prin completarea datelor cartii de credit declarati ca detaliile acesteia va apartin si sunteti constient ca orice tentativa de frauda va fi pedepsita prin lege.

5.Facturare și plăți

Pretul, modalitatea si termenul de plata sunt specificate pe proforma sau factura emisa si trimisa catre dvs.. SC INLAN LA MARE S.R.L. va emite dupa incasarea banilor in cont (prin card bancar sau transfer bancar) catre Client o factura final, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Plata se poate face online (prin card bancar) sau ordin de plata. Atat SC INLAN LA MARE S.R.L. cat si Clientul isi exprima vointa si acordul de implementare a facturarii electronice, avand la baza art. 155 alin. (28) din Legea nr 571/2003. Astfel, facturile vor fi trimise Clientului in format electronic, pe email.

Plata serviciilor se poate efectua si numerar la momentul prestarii serviciilor de Inchiriere, doar pentru rezervarile efectuate in prealabil prin telefon.

6.Politica de anulare/ returnare a sumelor platite

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica de anulare/neprezentare.

Anularea  NU ESTE GRATUITĂ si suma platita nu va fi restituita integral dacă rezervarea este anulată sau modificată decat in cazul in care se instaureaza stare de urgenta pe fondul Pandemiei Covid 19 chiriasul/utilizatorul poate cere reprogramarea perioadei de inchiriere sau returnarea integrala a sumei achitate.

Returnarea banilor:

Va recomandam ca in cazul in care nu reusiti sa mai ajungeti in perioada rezervata, sa contactati prin formularul de pe site echipa InLan si sa reprogramati (de comun acord) perioada in functie de disponibilitate. 

Daca totusi doriti returnarea banilor, se va proceda astfel:

In caz de anularea cu mai mult de 7 zile inainte de  check-in se va returna 60% din valoarea achitata.

In caz de anulare cu mai putin sau exact 7 zile pana la check-in suma platita este nereturnabila.

 

Check-in-ul se face intre orele 14:00 – 21:00 iar check-out-ul intre orele 07:00 – 10:00.

7.Dispute si reclamatii 

Ne rezervam dreptul de a debita cardul clientilor nostri independent de dorinta lor, in cel putin urmatoarele cazuri: 

–   Cand clientul pleaca fara sa plateasca;

–   Daca clientul a produs stricaciuni sau distrugeri

–   Daca clientul nu respecta regulile casei

–   Cand nu s-a anulat rezervarea la termenele stabilite mai sus.

Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii politicii noastre, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila.

 Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

8.Politica de eliminare a clientilor indezirabili

Ne rezervam dreptul de a refuza Inchirierea clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii INLAN LA MARE S.R.L. sau deranjeaza alti clienti. 

De asemenea tinand cont de cele mentionate mai sus ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. 

Route Planner App